Morten Rosenvold Villadsen

Forfatter, fridykker og online marketing entusiast

Morten Rosenvold Villadsen
Morten Rosenvold Villadsen

Jeg er ekspert i fridykning og undervandsjagt. Jeg er forfatter, foredragsholder, underviser og online marketing  entusiast.

Du kan kontakte mig på morten @ holdvejret.dk

På bloggen her vil jeg gerne dele med dig, hvad jeg har lært om at hvordan man kan skabe synlighed for sig selv, sit produkt og sin forretning på internettet.

Jeg har arbejdet med markedsføring og positionering på internettet siden 2010, og solgt højskolepladser, kursuspladser, bøger, billetter, medlemskaber af idrætsforeninger på fuld eller deltid siden.

Min egen fascination af passiv indkomst og at tjene penge online opstod efter jeg læste Tim Ferris “The 4 hour Work week” i 2010. Siden dengang har jeg brugt uendelige mængder af tid på at finde ud af hvordan man kan arbejde mindre…

Indholdet på denne blog er først kommet i 2014 efter jeg tog et 8 ugers kursus hos Bigum og Co i ‘Digital markedsføring’. Her fik jeg for alvor øjnene op for hvordan man, ved at lave en blog, kan positionere sig og skabe den troværdighed og autoritet der skal til for at folk vil arbejde sammen med dig, købe dine produkter og anbefale dig videre.

Jeg kan godt lide at lære fra mig og se at min formidling gøre en forskel for dem jeg underviser eller henvender mig til.

Du kan skrive dig på min mailliste her:

Hybrid Connect Error : Connector could not be found

Online marketing og seo konsulent

Jeg har sideløbende med andet jobs og selvstændig virksomhed arbejdet som online marketing og seo konsulent.  Jeg har bygget hjemmesider og blogs (wordpress) for en række institutioner g foreninger på Vesterbro og senest (forår/sommer 2017) været fast tilknyttet Stylepit som SEO konsulent.

Job og uddannelse

ssb logo
ssb logo

Jeg er uddannet cand.mag i musik og idræt og tidligere har jeg arbejdet på et par højskoler og efterskoler på Sjælland.

På højskolen stod jeg  for sociale medier og var meget fascineret af at skaffe elever til højskolen via Facebook. Siden 2010 har jeg arbejdet arbejdet i en frivillig idrætsforening på Vesterbro, der hedder SSB. Her jeg den eneste ansatte på fuld tid, men har en håndfuld deltidskollegaer.

Min stilling er ‘forenings- og kommunikationsmedarbejder’ og er en typisk blækspruttestilling hvor man laver alt muligt. Heldigvis kan jeg alt muligt.

Jeg laver web, kommunikation, partnerskaber, søger projekter, fundraiser, markedsføring og jeg står for intern og ekstern kommunikation i foreningen, der har lidt mere end 2200 medlemmer og 80 frivillige trænere.

Jeg planlægger også events, koordinerer dem og gennemfører dem. Jeg er speaker til motionsløb og spiller guitar til seniorenes julefrokost, vikarier i krumspring, svømning og seniorgymnastik og prøver at sørger for at alle de frivillige trænere kommer på kurser, får trænertøj og trives i foreningen.

Du kan læse mere om SSB på foreningens hjemmeside

Hold vejret
Hold vejret

Undervandsitetet

Ved siden af mit arbejde i SSB har jeg et firma der hedder Undervandsitetet. Det handler om fridykning og undervandsjagt.

Fridykning er at holde vejret og dykke dybt, lang t og længe. Undervandsjagt er at fange fisk med harpun mens man fridykker.

Jeg er en af Danmarks bedste fridykkere og undervandsjægere og har lavet kurser og undervist flere hundrede elever siden 2008. De seneste 7 år har jeg årligt været udtaget til landsholdet i enten fridykning eller uv jagt.

I 2014 udkom bogen ‘Hold vejret – en bog om fridykning’ som bliver mit hidtil største projekt i Undervandsitetet. Via effektiv indie-guerilla-marketing havde jeg allerede solgt mere end 1000 bøger bare 1 måned efter udgivelsen.

På undervandsitetet.dk har jeg også lavet udstyrsguides og tjent penge online via affiliate marketing. I mange tilfælde har det været en passiv indkomst og selvom det ikke er mange penge er det nok til at det er sjovt og giver rigtig  god mening.

Du kan læse mere om Hold Vejret her.

Privat

Privat er jeg optaget af naturoplevelser, mad, musik, rejser og fotos. Jeg spiller fodbold i fodboldklubben ‘Fremad Bagud’ og så er jeg træner for Københavns Fridykkerklub. Mine store passioner derudover er: undervandsjagt og fridykning.  Jeg født i 1980  og jeg bor i Valby, København med Astrid. Vi blev gift i 2011. I 2014 er vi blevet forældre til en pige, Oline.

Jeg har altid rejst meget og taler engelsk, tysk og spansk på fornuftig vis. På musikvidenskab skrev jeg et bachelorprojekt om Prince og hvorfor han er så fed. Mit speciale handlede om hvorvidt TV-2 bliver ved med at spille den samme sang igen og igen – og om det er et problem?

Du kan kontakte mig via formularen på forsiden

Vil du læse med når jeg udgiver nye indlæg?

Hybrid Connect Error : Connector could not be found