Pretty Clever – online produkter

Pretty Clever var en virksomhed der indtil for ganske få år siden, som nogle af de første solgte en masse online produkter. Det handlede om hvordan man opbyggede en online virksomhed og solgte online produkter – hvordan man fik kunder og hvordan man brød igennem på nettet og fik en forretning man kunne leve af.

Du kan ikke længere tilgå de online produkter der blev solgt via simplero fra Pretty Clever. Men der blev sendt en masse information om at virksomheden lukkede og at man skulle skynde sig at downloade dem inden den blev lukket, så de fleste har sikret sig de audiokurser med mere, som de havde købt inden at muligheden forsvandt.

Tjen penge online

MRV handler om netop hvordan man tjener penge på nettet, laver en blog og får en forretning ud af det. En blog eller en hjemmeside  er ofte en forudsætning for at komme igang med at skabe sig en god online virksomhed.

Hvem stod bag Pretty Clever?

Pretty Clever blev udgjort af Christina Klitsgaard og Pernille Melsted, der sammen delte ud af deres erfaringer og viden med at tjene penge på nettet,

Christina Klitsgaard

I dag driver Christina virksomheden We Love Emails, hvo hun laver emailmarkedsføring og sælger online kurser i hvordan man laver gode emails og laver email-kampagner. Christian er den ukroned dronning af emails i DK og holder ofte oplæg på online konferencer omkring email marketing.

Pernille Melsted

Pernille Melsted laver foredrag, kurser og coaching der omhandler selvudvikling og personlig frigørelse, lær at holde foredrag og slå igennem som person og som professionel.  Pernille er fortsat i det spor som Pretty Clever startede ud i – med at tjene penge på online produkter på internettet.