Derfor skal du have et nyhedsbrev

Du vil i kontakt med dine fans, dine kunder, dine potentielle købere. Så derfor skal du have en mailliste og derfor skal du sende nyhedsbreve.

Facebook er vel ligeså godt?

sådan laver du et nyhedsbrevNej.

Men faktisk var Facebook for et par år siden ret effektivt. I nogen tilfælde kunne det være næsten ligeså godt som et nyhedsbrev. Men sådan er det ikke længere.

Facebook har ændret sig.

Sådan er det ikke med dit nyhedsbrev. En mail ryger lige ind i folks inbox med mindre du laver overskrifter med typiske spam ord som viagra, sex, cheap, nude osv.

Online Markedsføring

Se hvem der gør hvad – tracking af ‘opens’ og ‘clicks’

Der er også mange flere muligheder med et nyhedsbrev i forhold til tracking, hvis du altså bruger det rigtige værktøj (og det er IKKE din normale email).

Med et rigtig emailsystem kan du se hvor mange der åbner din mail (yes!). Du kan se hvor mange der klikker på de ting du henviser til i nyhedsbrevet – og du kan faktisk se HVEM på din emailliste der gør hvad og klikker hvor…

Det er ret heftigt tracking.

-og en god feedback til dig som nyhedsbrevsskribent. Du får mulighed for at se om det virker i den anden ende.

Du kan skrive lige så langt du vil og du kan tilføje billeder, links og videoer alt det du vil og oprette en serie af automatiske mails der bliver afsendt efterhånden som folk skriver sig op.

Og modsat en konto på de sociale medier kan du ikke miste din mailliste (hvis du bare sørger for at lave back-ups med jævne mellemrum). De indsamlede mailadresserne er dine.

Hvordan laver man en mailliste?

Jeg benytter mig af Mailchimp.com til at holde styr på mine maillister. Det gør jeg fordi de har en fantastisk god brugerflade – og fordi de første 2000 sign-ups er gratis.

Jeg har lavet en video her der viser dig hvor let du kommer i gang med at lave din mailliste.

God fornøjelse!

Du kan skrive dig op til mit nyhedsbrev her:

 

Jeg bruger Thrive Leads til at lave sådan en box.

Vis indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *