Kategoriarkiv: Works

Professionelle produktbilleder kan skabe mere salg i din webshop

Har du en webshop, som du gerne vil sælge mere fra? Der er mange steder, man kan tage fat, når det kommer til at gøre webshoppen mere attraktiv, men et rigtig godt og vigtigt sted at starte, er at sørge for at have gode billeder af dine produkter.

Professionelle billeder der fanger blikket

Få taget nogle gode og professionelle billeder af de produkter, du sælger i din webshop. Dette kan hjælpe potentielle kunder med bedre at se, hvordan produktet ser ud, men det hjælper også generelt med at få vist produktet på den bedst mulige måde. Og det kan betyde, at det er nemmere at forstå, hvad produktet går ud på, hvad det kan tilbyde og i nogle tilfælde også, hvordan det kan bruges.

Det er heldigvis nemt og billigt at få taget gode, professionelle billeder, der får kunderne til at lægge meget mere mærke til dine produkter. Triggerhappy tager helt skarpe, professionelle billeder, der får dine produkter til at se så pæne og interessante ud som muligt. De ved præcis, hvordan billederne skal tages for at få de allerbedste resultater baseret på, hvilke produkter du sælger, samt hvem målgruppen er. På den måde vil du uden tvivl hurtigt komme til at se en forskel på, hvor mange køb, der bliver lavet på din webshop.

Meget større betydning end du tror

Billeder i webshoppen er noget, der er mange, der ikke prioriterer nær så højt som de burde. Det betyder, at mange webshops har dårlige, uskarpe, misfarvede eller pixelerede billeder. Og nogle har slet ikke billeder af produkterne overhovedet. Dette er en stor ulempe for webshoppen, og det kan stort set aldrig nogensinde betale sig, da det ender med at skræmme kunderne væk.

Når en potentiel kunde er inde på din webshop, er visuelle virkemidler enormt vigtige for deres førstehåndsindtryk. Udseendet på både din hjemmeside, men især dine produkter har enormt meget at skulle have sagt, når det kommer til, om den besøgende laver et køb eller ej.

Ofte gælder det meget om, at kunderne vil føle sig sikre på, at de ikke bliver snydt, og det er der meget større sandsynlighed for, at de vil, hvis de synes, hjemmesiden ser professionel ud. Og det inkluderer også produkterne. En hjemmeside, der ser på ”hjemmelavet” ud, vækker ofte mistanke, og det kan direkte lede til, at den potentielle køber forlader din side for at købe produkter fra en anden webshop med et mere professionelt udseende.

De fleste er desuden fokuserede på, at de ved, at de får præcis det, de leder efter. Det vil sige dårlige billeder kan gøre dem usikre på, at produktet ser ud, som de gerne vil have det, eller at det måske ikke har de funktioner, som de er på udkig efter. Det er desuden også en stor fordel at have flere billeder fra forskellige vinkler af produktet, medmindre det er et meget simpelt produkt. Det betyder, at den besøgende kan vide sig helt sikker på, hvad det er, de køber, og at de derfor undgår at modtage et produkt, der ikke er, hvad de ønskede.