Mrv.dk -ONLINE markedsføring

Her kan du få hjælp til din online markedsføring!

Markedsføring på internettet handler om at nå mennesker, uden at det bliver maskinelt og koldt. Det handler om  hvordan man bruger maskiner til at skabe varme relationer og på kan du finde flere gode bud på hvordan man løser den opgave.

Online marketing dækker en lang række af områder: Seo (og herunder linkbuilding), sociale medier, email-marketing og konverteringsoptimering for bare at nævne et par stykker.

Online markedsføring af MRV
Morten Rosenvold Villadsen

Jeg hedder Morten Rosenvold Villadsen og jeg vil gerne vise dig at du kan gøre det og det ikke er svært eller særlig dyrt.

Det kræver dog at du investerer din tid og energi – men ikke nødvendigvis mange penge i forhold til hvad du kan få ud af din markedsføringsinvestering.

Jeg arbejder normalt med fridykning, undervandsjagt og snorkling på siden undervandsitetet.dk hvor jeg tester dykkerudstyr og laver guides, podcast og skriver bøger om alt under vandet.

Her på siden kan du få hjælp, men du finder også en masse små, simple tricks til hvordan du kan blive mere synlig på internettet og få inspiration til at udvikle din forretnings markedsføring.

Dit udgangspunkt for online marketing

Udgangspunktet er at du gerne vil være mere synlig på internettet og have folk til at komme i forbindelse med dig – og det skal helst ikke koste en bondegård.  

Jeg vil gerne vise dig hvordan du kan komme igang med online markedsføring idag. Du er velkommen på min VIP liste.

Vil du have hjælp til dit projekt?

Du er altid velkommen til at få personlig hjælp og sparring til dit projekt. Du kan fange mig herunder så vender jeg tilbage til dig. Jeg er ikke dyr og hvis jeg ikke er den rigtige mand til dit projekt, så skal jeg nok sende dig videre.

Skriv en mail – og få hjælp til dit projekt / problem!

[box title=”” border_width=”3″ border_style=”solid” bg_color=”#d6d6d6″ align=”center”]

[/box]

Hvem er du?

Jeg henvender mig primært til nye bloggere, selvstændige erhvervdrivende, musikere, kunstnere, forfattere, foreninger, klubber, kursusudbydere (mange slags) og behandlere/terapeuter.

Jeg forestiller mig at du gerne vil have det til at fungere bedre online – du vil gerne tjene penge og måske få flere kunder/købere/kursister og evt fans?

Derfor vil du gerne have følgere på sociale medier, henvendelser (mail/telefon) der fører til mere arbejde, flere salg eller at folk som minimum skriver sig på din mailliste.

Du har vel en mailliste, ikke?

– og du skriver allerede en blog, ikke?

Måske vil du blive bedre til at tjene penge på nettet?

Mennesker og maskiner

Internettet har fra start af været et spørgsmål om mennesker og maskiner. Maskinerne kan i dag gå mellem mennesker og forbinde dem – og du kan få dit budskab ud. Det er smart.

Internettet er et massemedie, og vi er alle blevet små mediebureauer der løbende udkommer med nyt indhold.

Udfordringen er at på internettet skal vi tage hensyn til både maskinernes algoritmer og menneskenes oplevelser.

Vi skal altså både tilegne os teknisk og psykologisk viden og online sociale færdigheder. Det er ikke altid let at stille både mennesker og maskiner tilfredse i samme omgang, men indtil maskiner er blevet mere menneskelige er det vores opgave når vi laver online markedsføring.

Sociale medier (skal tjene penge)

Det er mindre end 10 år siden at de sociale medier kom frem. Vi mennesker vil gerne være sammen med hinanden, klappes på skulderen, vise fotos frem og bekræftes i at de er flotte.  De sociale medier er små maskiner styret af mennesker der prøver at programmere en ‘sociale medie-maskine’ der både skal matche  hvad brugerne godt kan lide  og matche en forretningsmodel så de samtidig kan tjene penge. Det er en balance som ikke er helt nem. Men god online markedsføring er et mix af mange elementer og medier – og de sociale medier er helt klar en vigtig del af det mix.

De sociale medier er i stadig under kraftig udvikling og helt ærligt så er de ikke særligt gode til at være sociale, endnu. Facebook var bare bedre før reklamerne og de sponserede opslag blev rullet ud, og  senest Twitter og Instagram er også blevet indhentet af reklamerne.

Men vi mennesker er vilde med sociale medier og forhåbentlig bliver de sociale medier også mere og mere menneskelige og sociale over tid, trods at pengeinteresserne og brugernes interesser ikke altid er de samme.

Vil du have hjælp til en strategi eller en konkret hånd med dine socile medier, så skriv mig en mail på morten snabela holdvejret.dk

Online markedsføring via søgemaskiner

Når man producerer indhold på nettet i dag, så er man efterhånden begyndt at skrive til mennesker. Hvad ellers? -spørger du måske. Men i de seneste mange år har det i højere grad været nogle maskiner som  netskribenterne har skrevet til. Søgemaskinerne. Man skrev til en søgemaskine for at få sine siders indhold eller reklamer markedsført.

Tidligere var det sådan hvis man skrev ‘undulat‘ tilpas mange gange i en tekst, så ville man blive mere synlig når nogle søgte på ordet ‘undulat. Groft sagt. Men selvom det stadig er sådan nogle steder på nettet, så er det nu ved at ændre sig. Søgemaskinerne er ved at blive mere ‘menneskelige’ – men de er stadig dumme og lader sig manipulere af mennesker der er dygtige til ‘søgemaskine optimering’ (SEO).

Vil du have hjælp til din søgemaskineoptimering så du ligger højere når der søges på Google så skriv mig en mail herunder:

Du kan læse de seneste indlæg i bloggen her

Skriv mig en mail – og få hjælp til dit projekt / problem!

[box title=”” border_width=”3″ border_style=”solid” bg_color=”#d6d6d6″ align=”center”]

[/box]