Jeg anbefaler

Her er min liste over alle de online værktøjer jeg bruger når jeg laver hjemmesider, skaber online markedsføring og arbejder med synlighed på internettet.

De fleste af værktøjerne er gratis, mens andre koster lidt penge. Der kan være kommisionsaftaler på nogle af links  herunder. Alle tjenester er nogle jeg selv har brugt og bruger i mit arbejde med online markedsføring.

Køb af domæne og webhotel

Simply – Tidligere “Unoeuro” er et dansk firma med en overskuelig brugerflade, dansk (god) support, stor driftsikkerhed og lave priser. Jeg bruger Simply til langt de fleste af mine domæner og webhoteller. Deres “bronze suite” er rigelig til de fleste.’

Rabatkode: 3GRATIS – så får du 3 gratis måneder.

>>Læs om hvorfor du skal købe dit navn som domæne.

Hjemmeside

wordpress.org – verdens mest udbredte og i mine øjne bedste værktøj og CMS til at lave hjemmesider. Der findes utallige muligheder med WordPress og du kan nemt finde nogen der kan hjælpe dig + utallige guides i ebøger, på yoube m.fl.

>Læs guiden til hvordan man laver en blog eller hjemmeside

Mine favorit wordpressplugins

Akismet – sparer dig for tusindvis af spamkommmentarer

Kraken.io – minimerer dine fotos og holder din hjemmeside hurtig

ThriveLeads – opsamling af email adresser til mailliste. Virkelig lækkert.

Yoast SEO – et genialt og gennemtænkt plugin der hjælper dig med at få højere placeringer i Google.

Mailliste

Mailchimp.com er gratis for dine første 1200 emailadresser og det rækker for de fleste.  Deres brugerflade er god og de har videoinstruktioner på alt. Når du bruger mailchimp kan du se hvor mange af dine mails der bliver åbnet og hvor mange der har klikket på links i de mail du har sendt. jeg bruger ikke andre tjenester.

>>Læs om hvorfor du skal have en mailliste

Opsamling af emails

Jeg bruger Thrive Leads til at indsamle emails på flere af mine hjemmesider. Thrive Leads er ret lækkert og har mange fede features. blandt andet synes jeg at deres indbyggede splittesting muligheder er rigtig gode. Man kan både lave pop-up og slide-in og almindelige boxe hvor folk kan skrive dig op til dit nyhedsbrev.

A/B test kan laves med det samme og Thrive Leads vælger selv den bedste udgave efter at testen er gennemført.

Forum og webinars om online marketing:

Marketers.dk – et lukket betalingsforum med webinars hver 14. dag og et fantastisk netværk.  Jeg kan virkelig anbefale dette forum, dels på grund af de mange webinars (der er en online marketing uddannelse i sig selv) men også på grund af de mange hjælpsomme brugere.

Jeg har selv ligesom Peter fra Stigefabrikken.dk APS, Digitalmads (læs artikel)  og flere andre været medlem siden december 2012 og lærer stadig dagligt.

Marketers badge

Affiliate Netværk

Hvis man vil tjene lidt penge på sin hjemmesider så er affiliate marketing en rigtig god mulighed for at få en slags passiv indkomst der i nogle tilfælde kan være virkelig god.

Selv store etablerede sider som Momondo, Flybillet.dk og Forbrugerviden bruger Affiliate marketing som deres forretningsmodel.

Jeg bruger selv Partner-Ads som mit primære affiliate netværk. De svarer hurtigt på henvendelser, betaler til tiden og har mange gode programmer som er relevante for de hjemmesider jeg har.

>>Læs om hvordan du kan tjene penge online

Gratis fotos til download

Det er altid en udfordring at finde fotos som man gerne må bruge på sin hjemmeside. Jeg har prøvet mange forskellige løsninger på gratis stock fotos – men det bedste jeg har prøvet er:

PIXABAY.COM

Gratis, høj kvalitet og høj opløsning.

Pixabay er finansieret af donationer og affiliate marketing og er en vanvittig god ressource som jeg næsten bruger dagligt.

Podcasts om online markedsføring

Podcast lytter jeg til på cyklen, før jeg sover, når jeg laver mad, gør rent, i toget og i bilen. Hvis ikke du hører podcasts, men gerne vil igang og lære online markedsføring så start her (nu):

Pottercut – Markedsføring på internettet (dansk)

The Industrious Geeks – Mikael Rieck og Søren Risager (dansk)

Smart Passive Income with Pat Flynn (engelsk)

Marketing brief (dansk)

Help Marketing (dansk)

Organisk vækst (dansk)

Kursus:

8 ugers kursus hos Bigum&Co i digital markedsføring med dygtige undervisere – god kaffe og fedt miljø. Jeg kan anbefale kurset hvis man ønsker sig en god bred base i online marketing. Det er optimalt hvis man ved siden af kurset (2 dage om ugen) har et projekt/hjemmeside/virksomhed som man med det samme kan afprøve den nye viden på, sådan at man får håndværket ind under huden.

Andre blogs mm.

Bluelobster.dk

Apolloweb – webdesign